Galatasaray - eskişehirspor maçından notlar

 Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da takımının başında ilk kez göreve çıktı.

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da takımının başında ilk kez göreve çıktı. Hamzaoğlu tünelden çıktığı anda tribünlerde bulunan 5 bine yakın sarı kırmızılı taraftar büyük sevgi göstersinde bulundu. Maç öncesi sarı kırmızılı futbolcular saha içinde yemin ederken yedek kulübesine doğru geldiler ve tüm takım birlikte yeni teknik heyet ile omuz omuza vererek başarı sözü verdiler.
Galatasaray, Serdar Özkan'ın mükemmel frikiği ile yenik duruma düşmüştü ki, Selçuk İnan aynı güzellikle bir frikik golü atarak skoru eşitliğe getirdi ve gol sonrası kulübeye koşarak Hamza Hamzaoğlu'na sarıldı. Selçuk penaltıdan bir gol daha atarak Hamza Hamzaoğlu ile birlikte diriliş işareti veren bir futbol sergiledi.
İlk yarı da Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
AYSAL KONUŞMUYOR
Yarın medya önüne çıkması beklenen Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, basın toplantısını son anda iptal etti. Aysal'ın Cumartesi günü gerçekleşecek Olağanüstü Bütçe Revize Toplantısı'nı beklediği öğrenildi.
SİNAN BOLAT NİHAYET
1.3 milyon Euro'luk garanti ücreti çok tartışılan yedek kaleci Sinan Bolat Galatasaray'daki ilk resmi maçına çıktı. Muslera'yı dinlendiren Hamzaoğlu, eldivenleri Sinan'a teslim etti. Eray ise yedek bekledi.
PANDEV 7 MAÇ SONRA
Son maçını 22 Ekim'de Dortmund'a karşı oynayan Goran Pandev 7 maç sonra forma şansı buldu. Haftalardır kadro dışı kalan Pandev, Eskişehirspor maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Pandev sarı kırmızılı takımın kazandığı ilk penaltıyı kaleci Sinan Ören'e teslim ederken, golle sonuçlanan frikik ve ikinci penaltıda düşürülen oyuncu olarak pozisyon katkısı sağladı.
SAĞLAM ÖNEMSEMEDİ
Pazar günü Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam Galatasaray karşısında rotasyona gitti. Sağlam, Kadıköy'de ilk 11 çıkanlardan sadece Berkay ve Causic'le Galatasaray maçına başladı ve tam 9 oyuncusunu rotasyona soktu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: