Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayın NTV Spor'da

Voleybolda büyük derbi. Galatasaray – Fenerbahçe canlı yayın NTV Spor kanalında. Voleybol Erkekler 1.Ligi Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı yayınla saat 18:00’de başlayacak.

Voleybol Erkekler 1.Ligi Galatasaray – Fenerbahçe maçı büyük bir çekişmeye sahne olacak. NTV Spor canlı yayınla ekranlara gelecek Galatasaray – Fenerbahçe maçı bu akşam saat 18:00’de başlayacak. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada iki ezeli rakip karşı karşıya gelecek. Galatasaraylı seyircilerin maça büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. Maç öncesi Fenerbahçe ligde 6.sırada yer alırken, Galatasaray ise 7.sırada bulunuyor. İlk devrenin son maçı olan karşılaşmada ezeli rakipler galibiyet kovalayacak.

Reklam
Reklam

Antrenör Veljko Basic yönetimindeki Fenerbahçe, ligde geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamladı ve topladığı 16 puanla 6. sırada yer alıyor. Fenerbahçe’nin kadrosunda Metin Toy, Guillaume Quesque, Alen Pajenk, Alves Cabral gibi isimler bulunuyor.

8. sırada bulunan Galatasaray HDI Sigorta ise oynadığı 10 maçta elde ettiği 5 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 15 puan topladı. Takımın önemli oyuncularından biri olan pasör Eemi Tervapaortti büyük derbi öncesinde şu ifadeleri kullandı: “Tutarlı bir oyun sergilediğimizde sahadan istediğimizi alabiliyoruz. Fenerbahçe maçının öneminin farkındayız. Umuyorum Galatasaray camiasına birinci devre biterken Fenerbahçe galibiyeti getireceğiz.”

Kolombiyalı pasör çaprazı Liberman Agamez ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: “Fenerbahçe derbilerinin her branşta Galatasaray camiası için çok önemli olduğunu biliyoruz. Kolay bir maç olmayacağı da kesin. Her iki takımda da hem birbirini hem de karşı takımı tanıyan tecrübeli sporcular var. Tüm çalışmalarımızı Galatasaray ailesine Fenerbahçe galibiyeti yaşatmak için sürdürüyoruz. Umuyorum sonuç tüm camiamız için keyifli olacak.”

Reklam
Reklam

NTV SPOR YAYIN AKIŞI

17:00 Spor Haberleri

17:05 Dünyayın Sporu

17:30 Son Set

18:00 Galatasaray – Fenerbahçe (Canlı)

20:00 Not Defteri

21:00 Spor Haberleri

21:10 Videobasket

22:00 Spor Haberleri

22:15 Almanya Kupası Maç Özetleri

22:45 Zum

23:00 Spor Gecesi