Galatasaray, Gaziantep’e geldi

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Gaziantepspor’la karşılaşacak Galatasaray, Gaziantep'e geldi. Sarı kırmızılı takımı, havalimanında...

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Gaziantepspor’la karşılaşacak Galatasaray, Gaziantep'e geldi. Sarı kırmızılı takımı, havalimanında coşkulu taraftar grubu karşıladı.
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak’ın da yer aldığı kafile, coşkulu bir taraftar topluluğu tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Sarı-kırmızılı ekipte, özellikle teknik direktör Fatih Terim ve yeni transfer Necati Ateş büyük ilgi gördü. Havalimanında Galatasaray Futbol Okulu’nun minik oyuncuları, futbolcularla fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarıştı.
Havalimanı dışında da toplanan taraftarlar, topluluğu takıma sevgi gösterilerinde bulundu. Galatasaray takımı, daha sonra kamp yapacağı otele hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz