Galatasaray, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.Florya...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan sarı - kırmızılı ekip, ana bölümde ise taktik çalışmalar üzerinde durdu.

Bu arada sakatlığı süren Wesley Sneijder'ın tedavisine devam edildi. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı.

Galatasaray, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak öğleden sonra özel bir seferle Gaziantep'e giderek maç için kampa girecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: