Galatasaray, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı...

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde üç grup hâlinde yapılan top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenman, ısınma ve açma-germe hareketleriyle devam etti. Kaleciler Fernando Muslera, Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'ın antrenör Claudio Taffarel yönetiminde çalıştığı idmanın ana bölümünde ise Gençlerbirliği maçının taktik çalışması gerçekleştirildi.
Beşiktaş maçında oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine devam edildi. Yekta Kurtuluş ise günü salon ve saha çalışmasıyla geçirdi.
Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı - kırmızılı ekip antrenmanın ardından da 3 Aralık'ta saat 16.00'da başlayacak Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya hareket edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz