Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim gözetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan oyuncuların, daha sonra dar alanda pas ve pres çalışması yaptığı bildirildi. Sabah antrenmanı soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Hafif sakatlıkları bulunan Dany Nounkeu ve Burak Yılmaz, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Johan Elmander çalışmalarına tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda devam etti. Tomas Ujfalusi ise fizyoterapist kontrolünde düz koşulara başladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: