Galatasaray, Ilk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak Istiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçı kayıpsız geçmek istiyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçı kayıpsız geçmek istiyor. Ligin son iki sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ancak bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla liderin oldukça gerisinde kalan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 8'e düşürmesinin ardından tekrar kayıp yaşamama ve ilk yarıyı mümkün olan en iyi durumda tamamlama hedefiyle sahada olacak. Geride kalan 16 haftada topladığı 30 puanla, 38 puanlı Fenerbahçe ve 31 puanlı Kasımpaşa'nın ardından üçüncü durumda bulunan "Cim Bom", ligin 17. sırasındaki Kayseri Erciyesspor'u rakip sahada yenmeye çalışacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Kayseri Erciyesspor-Galatasaray karşılaşmasını hakem Tolga Özkalfa yönetecek. - Deplasman karnesi kötü Galatasaray takımı, bu sezon puan kayıplarının önemli bölümünü rakip sahada oynadığı müsabakalarda yaşadı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul dışında oynadığı 5 deplasman maçında yalnızca 1 galibiyet alabilirken, 3 maçı berabere, 1 maçı da yenilgi ile tamamladı. Galatasaray'ın İstanbul dışı deplasmanlarda kazandığı tek maç, 9. haftada 4-2 üstün tamamladığı Kayserispor mücadelesi oldu. "Cim Bom", İstanbul'da yaptığı 3 deplasman maçında ise, Beşiktaş'a karşı son dakikalarına 2-1 önde girdiği mücadeleyi, taraftar olayları nedeniyle 3-0 hükmen kazanırken, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildi, Kasımpaşa ile de 1-1 berabere kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz