Galatasaray İngiltere'de şov yaptı!

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere'de Shrewsbury Town ile oynadığı ilk hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere League One ekiplerinden Shrewsbury Town ile Shrewsbury kentindeki The New Meadow’da oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sarı-kırmızılı takımın gollerini 4. dakikada Emre Çolak, 37. dakikada Nordin Amrabat ve 86. dakikada Wesley Sneijder kaydetti.

Shrewsbury kentindeki 10 bin kişilik Greenhous Meadow Stadı'nda, İngiltere 1. Lig ekiplerinden Shrewsbury Town ile karşılaşan Galatasaray, 4. dakikada Emre Çolak ve 37. dakikada Amrabat'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Sarı-kırmızılı ekip, mücadelenin 86. dakikasında Hollandalı yıldız Sneijder'in attığı golle yeni sezon öncesi çıktığı ilk hazırlık maçından 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Reklam
Reklam

Galatasaray karşılaşmaya Eray, Eboue, Gökhan Zan, Ceyhun, Hakan, Yekta, Sabri, Engin, Emre Çolak, Amrabat ve Elmander ilk 11'i ile başladı. Teknik Direktör Fatih Terim, yeni transferler Erman Kılıç ve Aurelien Chedjou'nun yanı sıra Drogba, Sneijder, Selçuk ve Burak'ı ikinci yarıda sahaya sürdü.

Karşılaşmanın son dakikasında sahaya giren bir taraftar Drogba'ya sarıldı. Taraftar, uyarılara rağmen konuşmaya devam ederek sahayı terk etmeyince Drogba taraftarla saha kenarına kadar geldi. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.