Galatasaray - İstanbul Başakşehir Maçının Ardından

 KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 biten İstanbul Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. "Hata

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 biten İstanbul Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
"Hata benim. Camiadan özür dilerim" diyen Hamzaoğlu, şöyle konuştu;
"Bugün yine yolunda giden bir şeyi tabiri caizse bozduk. Maça iyi başladık, oynadık kaleyi zorladık net olmasa da pozisyonlar bulduk. Selçuk ile golü bulduk. İkinciyi de bulduk ama yaptığım değişiklikle her şeyi bozduk. Camiamızdan özür dilerim. Bütün sorumluluk benim ama kendi içimizde şunu konuşacağız. Ne olursa olsun 2-0'dan sonra buraya getirmemeliydik. Bazı hataları da kendi içimizde konuşup, tartışacağız.
Yasin de kötüydü ama o dakikalarda iyi oynamaya başladı. İçimiz yana yana değiştirdik. Üzgünüz ama sezonda kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağız.
Sürekli cezalı ve sakatlıklar yüzünden savunmada kurguyu tam oturtamadık. Çok fazla değişiklik yapınca hatalar oluyor. En aza indirmeye çalışacağız. Çok üzgünüz ama çok daha hırslandık. Bu maçın neden bu duruma geldiğinin farkındayız."
ABDULLAH AVCI "PUANI HAKETTİK"
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, şunları söyledi;
"Galatasaray'ın Hamza Hoca'nın gelmesiyle beraber özellikle oyunun başında baskı ile başlayacağını biliyorduk. Biz de baskıya baskı ile karşılık verdik. Oyunun başında 3 pozisyon elde ettik. İkinci yarının başında yediğimiz golden önce penaltı var mı, yok mu sordurdum penaltı olduğunu söylediler. Yaptığımız hamlelere oyuncular çok doğru cevap verdi. Onlar stresli hedefi farklı biz daha rahattık. Oyuncularımı tebrik ediyorum Galatasaray' da başarılar diliyorum.
Oyunun sonrasında gerginliği koridorda Abdürrahim Ağabey ve ben önledik. Bizim tarafımızda bir hata varsa ben hesabını sorarım ama Chedjou'nun tepkisi de böyle olmamalıydı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: