Galatasaray İstanbul Üniversitesi B.G.D. Karşısında Zorlanmadı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Galatasaray, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Galatasaray, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği’ni 84-39’luk skorla mağlup etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy ve TBF Operasyonlar Direktörü Emin Balcı da takip etti.

Galatasaray adına Sancho Lyttle 17 sayı- 15 ribaund ile double double yaparken, Sylvia Fowles 13 sayı- 4 ribaund ve Alba Torrens de 13 sayı- 4 ribaund ile maçı tamamladı.

Reklam
Reklam

Salonunda İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği’nde ise Irina Osipova 13 sayı- 6 ribaund- 1 asistle takımının en etkili ismi oldu.

Mücadelenin başında Ann Wauters ve Sancho Lyttle ikilisiyle sayılar bulan Galatasaray, 7.dakikada 19-5’lik skorla 14 sayılık farkı yakalarken, ilk çeyreği de 25-9 önde kapattı. İkinci periyotta Işıl Alben ve Sylvia Fowles’un basketleriyle kontrolü eline alan Sarı Kırmızılılar, devre sonunda da durumu 46-25’e getirdi. Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Galatasaray, üçüncü periyotunu 62-29 üstün geçtiği karşılaşmadan 84-39 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: