Galatasaray Kafilesi, Kayseri'ye Geldi

KAYSERİ (AA) - Galatasaray futbol takımı, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maç için Kayseri'ye geldi.

KAYSERİ - Galatasaray futbol takımı, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maç için Kayseri'ye geldi. Özel uçakla Kayseri Havaalanı'na gelen sarı-kırmızılı ekip, taraftarları tarafından tezahüratlarla karşılandı. Futbolcular, sevgi gösterisinde bulunan taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan otobüs, meşale gösterileri eşliğinde konaklanacak otele hareket etti. Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor, yarın Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında saat 19.00'da karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: