Galatasaray Kasımpaşa maç özeti ve goller: Gomis kükremeye devam ediyor!

Galatasaray liderliğini 2 golle sürdürdü. Galatasaray'da rekora giden Gomis 2 gole imza atarak Galatasaray Kasımpaşa maçımda takımının 3 puan kazanmasında önemli bir rol oynadı. Galatasaray Kasımpaşa maçı bu şejkilde sonuçlanınca Galatasaray puanını 13'e çıkardı ve bu hafta da liderliğini sürdürmeyi büyük oradan da garantiledi. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Galatasaray Kasımpaşa maç özeti ve Süper Lig puan durumu...

Süper Lig'de 5. hafta heyecanı dün akşam oynanan Galatasaray Kasımpaşaspor maçı ile devam etti. Galatasaray'ın evinde üstün bir oyun sergilediği maçta Gomis 2 gol atarak galibiyette büyük rol oynadı. Galatasaray gol yemeden 3 puan almayı başardı ve puanını 13'e çıkardı. Maçtan önemli anları ve golleri izlemek isterseniz işte Galatasaray Kasımpaşaspor maç özeti direkt bağlantı...

Galatasaray Kasımpaşaspor 2-0 maç özeti golleri

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Galatasaray Kasımpaşaspor maçı, Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü tamamlanınca sarı kırmızıllılar puanını 13'e çıkardı. Galatasaray'ın en yakın takipçisi ve son şampiyon Beşiktaş şu an maç eksiği ile 10 puana sahip. Beşiktaş yarın evinde Konyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın lider olabilmek için bu maçı 7 gollü farkla kazanması gerekiyor.

Reklam
Reklam

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇINDAN ÖNEMLİ ANLAR

33. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mariano’nun pasında ortada topla buluşan Rodrigues’in bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Ramazan oyun alanına çeldi.

35. dakikada sağ kanatta topla buluşan Mariano’nun ortasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Gomis’in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

40. dakikada sol kanatta topla buluşan Latovlevici’nin ortasında penaltı noktası üzerinde Gomis, Belhanda’ya indirdi. Belhanda’nın gelişine vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

42. dakikada Ndiaye’nin pasında sağ kanatta topla buluşan Mariano’nun ceza sahası içine girerek çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

45. dakikada ceza sahası için sağ çaprazında topla buluşan Belhanda’nın pasında Gomis, kaleci Ramazan’ı çalımlayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

45+1. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sadiku’nun sert şutunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

Reklam
Reklam

İKİNCİ YARI

58. dakikada Valnecia’nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Sadiku arka direğe aşırttı. Arka direkte Veysel’in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

63. dakikada sağ kanatta topla buluşan Neumayr’ın ortasında penaltı noktası üzerinde Valencia’nın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

79. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Belhanda’nın içeri çevirdiği topu kale önünde Serdar Aziz indirdi. Topla buluşan Gomis’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-0

GOMİS REKOR KIRABİLİR

Galatasaray formasıyla çıktığı 5. lig maçında iki gol atan Bafetimbi Gomis, rekora adım adım yaklaşıyor. Gomis, 1994-1995 sezonunda transfer edilen Saffet Sancaklı'nın ilk 7 haftada 9 gol atmasından 23 yıl sonra en hızlı başlangıç yapan ikinci futbolcu oldu.
SELÇUK İNAN'A TEPKİLER SÜRÜYOR

Galatasaray taraftarı, geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında oyuna girdikten sonra Muslera'dan kaptanlık pazubandını aldığı için eleştirilen Selçuk İnan'ı Kasımpaşa maçı öncesi TT Stadı'nda tribüne çağırmadı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: