Galatasaray Kulübü'nün "Van İçin 1'iz" Projesi

Galatasaray Kulübü'nün, tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları "Van İçin 1'iz" sosyal projesi kapsamında Van'da gösteri maçı yaptı.

Galatasaray Kulübü'nün, tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları "Van İçin 1'iz" sosyal projesi kapsamında Van'da gösteri maçı yaptı.

Proje kapsamında Van'a gelen Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül ile sarı kırmızılı sporcular, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Van Rescate Otel'de yemekte buluştu.

Arıboğan, yemekte Bakan Şahin'e 52 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

Reklam
Reklam

Bakan Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Türkiye'nin önemli kulüplerinden birisi olduğuna değinerek, sarı kırmızılıların Van'a gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Galatasaray başta olmak üzere Türkiye'deki diğer kulüplerin ülkenin herhangi bir yerinde meydana gelen bir sıkıntıda onu paylaşma sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Galatasaray takımının "Van için 1'iz" projesiyle bugün Van'da olması bu duygunun bir ifadesidir. Van'daki insanımızın gününü ve geleceğini daha mutlu kılmak için, gençlerimizin umudunu güçlendirmek için bu yolculuğu gerçekleştirdiler. Spor hayatımızın bir parçası. Sporla hayatın anlamlaşması, güzelleşmesi lazım. Galatasaray bu anlamda buraya renk kattı."

Galatasaray Kulübü yöneticileri daha sonra Vali Münir Karaloğulu'na da ziyarette bulunarak, kendisine 65 numaralı Galatasaray forması hediye etti. Karaloğlu ise Glatasaraylı yöneticilere plaket verdi.

Valilik ziyaretinin ardından Güzel Sanatlar Anadolu ve Spor Lisesi spor salonunda Galatasaray tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı gösteri maçı yaptı. Maça Vanlı Galatasaray taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maç sonunda basketbolcular, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.

Reklam
Reklam

Gösteri maçını Vali Karaloğlu ile Arıboğan, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan, Emir Sarıgül de izledi.

Muhabir: Yunus Okur / Yahya Öylek / Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: