Galatasaray - Lazio canlı izlemek isteyenler, işte kanal listesi

Galatasaray Lazio canlı izlemek isteyenler için kanalların listesi haberimizde. Devler Ligi'nden elenen Galatasaray, güçlü İtalyan temsilcisi Lazio karşısında ilk maçta avantaj yakalamak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Tur heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla devam edecek. Bu akşam oynanacak Galatasaray Lazio canlı izlemek isteyenler için maçı yayınlanayacak kanalların listesi haberimizde! Şampiyonlar Ligi'nde üst turu hedeflemesine rağmen ligde olduğu gibi Avrupa'da da işler beklediği gitmeyen Galatasaray, İstanbul'da Lazio'yu konuk edecek. Kurt teknik adam Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray, ligdeki kötü sonu. Eşleşmenin ilk ayağında bu akşam oynanacak maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Gary Beswick yapacak. Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı TSİ 22.05'de başlayacak. Galatasaray Lazio canlı izlemek isteyenler için maçı yayınlayacak kanallar haberimizin sonunda yer almaktadır.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari)

Sezona Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan Galatasaray, ardından Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı ve tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'yi göreve getirdi. İşlerin toparlanması beklenirken Sarı-Kırmızılılarda beklenen olmadı ve kötü sonuçlar alınmaya devam edildi. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile aynı grupta yer alan temsilcimiz, gruptan çıkmayı başaramadı ve 3. tamamladığı grubun ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Ara transfer döneminde takımın en önemli gol ayağı Burak Yılmaz'la yol ayrımına giden, bu isimden doğan boşluğu dolduramadığı gibi, bir de Sinan Gümüş'ün sakatlığı tuz biber oldu. Ligde son haftalarda kötü bir form sergileyen Galatasaray son olarak hafta sonunda düşme hattında yer alan ekiplerden Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Bir an önce toparlanmak isteyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde önce Lazio'yu elemeyi, ardından finali hedefliyor.

Reklam
Reklam

Denizli maksimum ciddiyet istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli oyuncularını Lazio maçına konsantre etti. Denizli oyuncularıyla yaptığı son toplantıda her şeyi unutup tamamen bu maça odaklanmalarını istedi. Denizli'nin "Oynadığımız her maç bizim için önemli. Ama görüyorum ki bazı maçlara konsantre olmakta büyük sıkıntı yaşıyoruz. Sizlerden isteğim Lazio maçıyla başlayan süreçte maksimum ciddiyetle sahaya çıkmanız. İki Lazio maçı ve ligde oynayacağımız Trabzonspor ve Gaziantepspor maçları yeniden toparlanmamız için çok önemli" sözlerini kullandı. Oluşan olumsuz havayı ortadan kaldırmak için de yoğun çaba harcayan Denizli, birebir görüşmelerle de takımdaki sorunların kaynağını bulmaya çalışıyor.

Geçen yıllarda ligde daha iddialı bir görüntü çizen Lazio, bu yıl maç kazanmakta oldukça zorlanıyor. Gol yollarında sorun yaşayan Lazio, zorlu İstanbul deplasmanından avantajlı çıkmanın ve kendi seyircisi önüne çıkmadan işini kolaylaştırmanın peşinde.

GALATASARAY - LAZİO

Saat: 22.05

Yayın: Tivibu Spor

Reklam
Reklam

Stat: TT Arena

Hakemler: Michael Oliver, Stuart Burt, Gary Beswick

Galatasaray: Fernando Muslera, Jason Denayer, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu, Lukas Podolski

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Lazio: Etrit Berisha, Patric, Mauricio, Milan Bisevac, Stefan Radu, Lucas Biglia, Marco Parolo, Ogenyi Onazi, Antonio Candreva, Felipe Anderson, Alessandro Matri

Teknik Direktör: Stefano Pioli