Galatasaray, Ligde Mersin İdmanyurdu Önünde Galibiyet Arıyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 3-0 mağlup olan Galatasaray, Spor Toto...

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 3-0 mağlup olan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor.

Çarşamba günü İspanya'da aldığı mağlubiyetle tur şansını iyice azaltan sarı-kırmızılı takım, galibiyetle hem moral bulmak, hem de puan farkını koruyarak son haftalara girme peşinde. Ligde kalma yolunda sıkıntılı günler geçiren konuk ekip ise umudunu ilerleyen haftalara taşımak için puan hesapları içinde.

Reklam
Reklam

SELÇUK VE RİERA CEZALI

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart cezalısı Selçuk İnan ve Riera bugünkü maçta görev yapamıyor. Fatih Terim, yine Real Madrid maçına ilk onbirde başlayan Semih Kaya ile Eboue'yi de yedek kulübesinde oturttu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: