Galatasaray - Manisaspor maçında ilk onbirler belli oldu

Lider Galatasaray, ilk yarının son haftasında kendi evinde Manisaspor'u da mağlup ederek devre arasına mutlu...

Lider Galatasaray, ilk yarının son haftasında kendi evinde Manisaspor'u da mağlup ederek devre arasına mutlu girmek istiyor.
Son 5 haftada üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken sarı - kırmızılılar, zirve yarışındaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin beraber kaldığı haftayı da üç puanla tamamlamak istiyor. Son oynadığı 5 maçtan zaferle ayrılan sarı - kırmızılılar, Manisaspor'u da yenerek hem seriyi 6 maça çıkarmayı hesaplıyor hem de 10 yıl aradan sonra ilk perdeyi zirvede tamamlamak istiyor.
Ligde en son 11. haftada Beşiktaş ile deplasmanda oynanan derbi karşılaşmada 0-0 berabere kalarak puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu maçın ardından Sivasspor'u 2 - 1, Gençlerbirliği'ni 1 - 0, Fenerbahçe'yi 3 - 1, Trabzonspor'u 3 - 0 ve Orduspor'u 2 - 0 mağlup etmeyi başardı.
Sarı - kırmızılı ekip bunun yanı sıra, 10 yıllık bir hasreti de bitirmek istiyor. Ligde en son 2001 - 2002 sezonunun ilk yarısını lider kapatan Galatasaray, 2011 Aralık ayında bunu yeniden başarmayı amaçlıyor. Galatasaray o sezonu, Lucescu önderliğinde şampiyon olarak tamamlaştı.
Sarı - kırmızılı ekipte Semih Kaya kart cezası, Yekta Kurtuluş ile Sabri Sarıoğlu da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Diğer yandan, Galatasaray'da kart cezası sınırında olan Melo ile Kazım Kazım, Manisaspor maçında sarı kart görmeleri halinde, ikinci yarının ilk maçındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynayamayacak.
Ligde son 4 maçta 10 puan kaybeden Ege temsilcisi Manisaspor, 3. sıraya kadar yükseldiği ligde 24 puanla 8. durumda bulunuyor. Deplasmanda 2. haftada Orduspor'a 1 - 0 mağlup olan Manisaspor, daha sonra dış sahada oynadığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Ege temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Ömer Aysan ve Ferhat Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu
Galatasaray: Muslera, Eboue, Servet Çetin, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım Kazım, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Elmander, Milan Baros
Manisaspor: İlker, Yiğit İncedemir, Hüseyin Tok, Akaminko, Klukowski, Dixon, Nizamettin, Mehmet Güven, Yiğit İsmail Gökoğlan, Simson, Isaac.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz