Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray bu...

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Isınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, üç grup hâlinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdü. Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'in kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde çalıştığı antrenmanda Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Milli Takımı'nın kampında bulunan Emmanuel Eboue yer almadı.

Reklam
Reklam

Yekta Kurtuluş ise salon ve saha çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladıktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Bilindiği gibi, Galatasaray - Medical Park Antalyaspor mücadelesi yarın saat 20.30'da başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz