Galatasaray Medical Park, Deplasmanda Zorlanmadı

Beko Basketbol 1. Ligi’nin 25. haftasında Galatasaray Medical Park, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Tofaş’ı...

Beko Basketbol 1. Ligi’nin 25. haftasında Galatasaray Medical Park, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Tofaş’ı 66-52’lik skorla mağlup etti.

Ligdeki galibiyet sayısını 22’ye çıkartan Galatasaray Medical Park’ta Engin Atsür 14 sayı- 1 ribaund- 1 asist ve Milan Macvan da 11 sayı- 5 ribaund ile çift haneli rakamlara ulaştı. Sarı - kırmızılılarda ayrıca Cenk Akyol 9 sayı- 2 ribaund ve Carlos Arroyo da 7 sayı- 2 ribaund- 6 asistle maçı tamamladı.

11 galibiyet ve 14 de yenilgisi bulunan Tofaş’ta ise İnanç Koç 8 sayı- 5 ribaund- 4 asist, Samet Geyik 7 sayı- 4 ribaund ve Muhammed Doğan Şenli de 6 sayı- 9 ribaund ile mücadeleyi noktaladı.

Reklam
Reklam

Dengede başlayan mücadelenin ilk periyotunu İbrahim Yıldırım’ın üç sayılık basketiyle 19-18 önde tamamlayan Tofaş karşısında ikinci çeyrekte kontrolü eline alan Galatasaray Medical Park, devre sonunda skoru 29-37’ye getirdi. Mücadelenin ikinci yarısında aradaki farkı açan sarı - kırmızılılar, üçüncü çeyreği 35-53 önde tamamlarken, karşılaşmadan da 52-66 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: