Galatasaray Medical Park Mersin'de Zorlanmadı

Beko Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Galatasaray Medical Park, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 95-68’lik skorla mağlup...

Beko Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Galatasaray Medical Park, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 95-68’lik skorla mağlup etti.

Sarı - kırmızılılar, Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı kazanarak galibiyet sayısını 19’a çıkartmış oldu. Galatasaray Medical Park’ta Carlos Arroyo 19 sayı- 3 ribaund- 6 asist, Furkan Aldemir 11 sayı- 14 ribaund, Jamont Gordon 15 sayı- 3 ribaund- 3 asist ve Cenk Akyol da 13 sayıyla oynadı.

22. maçında 16. yenilgisini alan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Ali Karadeniz 21 sayı- 9 ribaund, Alex Scales 13 sayı- 3 ribaund ve John Prince da 10 sayı kaydetti.

Reklam
Reklam

Oyuna iyi başlayan ve ilk çeyreği 13 sayı farkla 14 - 27 önde tamamlayan Galatasaray Medical Park, devre sonunda da soyunma odasına 28 - 53 üstün gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren sarı - kırmızılılar, rahat bir oyun sonrasında üçüncü çeyreğini 52 - 71 üstün geçtiği maçı 68 - 95’lik skorla kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: