Galatasaray Medical Park, Polonya deplasmanında

FIBA Kadınlar Euroleague’deki temsilcimiz Galatasaray Medical Park A Grubu’ndaki 12. maçında Polonya’nın Lotos Gdynia takımını...

FIBA Kadınlar Euroleague’deki temsilcimiz Galatasaray Medical Park A Grubu’ndaki 12. maçında Polonya’nın Lotos Gdynia takımını konu edecek.

Sarı - kırmızılı ekibin yarın akşam deplasmanda oynayacağı bu mücadele TSİ 18.45’te başlayacak. Sarı - kırmızılı ekip geride kalan 11 maç sonunda 9 galibiyet 2 mağlubiyet alırken averajla ikinci sırada kendisine yer buldu. Galatasaray Medical Park A Grubu’ndaki ilk maçta Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibini 77-71 mağlup etmişti.

Galatasaray Medical Park geride kalan 11 maçta 878 sayı (79.8 ortalama) ile en çok sayı atan takım olmasına rağmen ortalamalara baktığımızda 9 maç oynayan Fenerbahçe’nin (81 ortalama) arkasında ikinci sırada bulunuyor.

Reklam
Reklam

Oyuncu istatistiklerinde ise sarı - kırmızılı takımdan Diana Taurasi 11 maç sonunda attığı 230 sayı ile 20,9 ortalamayla birinci durumda. Tina Charles da 9,1 ribaund ortalaması ile bu alanda takımının en etkili isimi olarak öne çıkıyor.

Sadece 2 galibiyeti bulunan Lotos Gdynia ise averajla puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor. Polonya takımında öne çıkan isim ise Aneika Henry. Aneika 13,9 sayı ve 8,7 ribaund ortalaması ile takımının en etkili ismi olarak dikkat çıkıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz