Galatasaray Medical Park, TED Ankara Kolejliler’i 94-86 Mağlup Etti

Beko Basketbol Ligi’nin yirmi birinci haftasında Ankara’da oynanan maçta Galatasaray Medical Park, TED Ankara Kolejliler’i...

Beko Basketbol Ligi’nin yirmi birinci haftasında Ankara’da oynanan maçta Galatasaray Medical Park, TED Ankara Kolejliler’i 94-86 mağlup etti.

Ligin yirmi birinci haftasında puan cetvelinde üçüncü sırada yer alan Galatasaray Medical Park, yedinci sıranın sahibi TED Ankara Kolejliler’e konuk oldu. Maçtan İstanbul temsilcisi 86-94 galip ayrıldı. Ender Arslan 25 sayı ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Karşılaşmaya kısa oyuncuları ile etkili başlayan ve ilk periyodu 20-24 önde tamamlayan Galatasaray Medical Park, ikinci periyotta Vanja Plisnic’i durdurmakta zorlandı. Ankara temsilcisi bu oyuncunun üst üste bulduğu üç sayılık basketlerle skor üstünlüğünü ele geçirse de Carlos Arroyo ile sarı - kırmızılılar ilk yarıyı 47-48 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyotta Ender Arslan ile etkili olan konuk takım, son periyoda 64-74 üstün girdi. Final periyodunda farkı 15 sayıya kadar çıkartan Galatasaray Medical Park, maçtan da 86-94 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: