Galatasaray Medical Park'ta Şampiyonluk Sevinci Dernekte Kutlandı

Galatasaray Medical Park'ta 23 yıl sonra gelen şampiyonluk sevinci Galatasaraylılar Derneği'nde sabahın ilk ışıklarına kadar...

Galatasaray Medical Park'ta 23 yıl sonra gelen şampiyonluk sevinci Galatasaraylılar Derneği'nde sabahın ilk ışıklarına kadar kutlandı.

Beşinci kez ligde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Medical Park Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçın ardından kupayı Levent Galatasaray Cemiyeti'ne getirerek derneğe bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncularla birlikte eşlerin de yer aldığı gecede şampiyonluk yemeği yenildi. Dev ekranlarda GSTV'den şampiyonluk öyküsü yayınlanırken oyuncular duygusal anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

44 sene sonra hem futbol hem basketbolda aynı sezon şampiyon olan sarı - kırmızılı kulübün elde ettiği kupalar cemiyette yan yana sergilendi. Yemeğin ardından basın mensupları için şampiyonluk kupasıyla birlikte toplu fotoğraf çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz