Galatasaray-Orduspor maçından notlar -Teknik direktör Fatih Terim, son oynanan Trabzonspor maçının ilk 11'ini Orduspor karşısında değiştirmedi-Sakatlığı düzelen Elmander, Orduspor maçının yedekleri arasında yer aldı

Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Orduspor'u ağırlayan Galatasaray'ın 11'i değişmedi.

Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Orduspor'u ağırlayan Galatasaray'ın 11'i değişmedi.

Teknik direktör Fatih Terim, ligde son oynanan Trabzonspor karşılaşmasındaki ilk 11'i, Orduspor maçında da değişiklik yapmadan sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı teknik adam, forvet hattındaki performanslarıyla eleştirilen Necati Ateş ile Milan Baros'u yine de ilk 11'de oynatırken, Sercan Yıldırım ve Trabzonspor maçının son saniyelerinde önemli bir gol fırsatını değerlendiremeyen Mehmet Batdal'ı kadroya dahi almadı.

Reklam
Reklam

-Elmander yedekler arasında-

Galatasaray'da antrenmanda sakatlanan Johan Elmander, tedavisinin tamamlanmasının ardından kadroya alındı.

Ligde Fenerbahçe ile yapılan maçın ardından bir çalışma esnasında sakatlık geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor ile ligdeki Trabzonspor maçlarında oynayamayan Elmander, Orduspor karşılaşmasının yedekleri arasında kendisine yer buldu.

-Polise tepki-

Sarı-kırmızılı taraftarların Orduspor maçı öncesi polise yönelik tepkileri dikkati çekti.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'ndeki Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe maçının ardından Galatasaray taraftarlarına yönelik sert müdahale nedeniyle güvenlik güçlerine tepki dolu tezahüratlarda bulunan taraftarlar, "Terörist değiliz, taraftarız biz", "Emniyet dışarı" şeklinde sloganlar attı.

Taraftarların zaman zaman küfürlü tezahüratlarda bulunması da dikkati çekerken, statta uyarı anonsu yapılmak zorunda kalındı.

Taraftarlar ayrıca, üzerinde, "Yönetimi, futbolcusu, taraftarı, Fatih Terim ayarı. Biz buradayız hadi durdursanıza Galatasaray'ı" yazılı dev bir pankart da açtı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken bir diğer isim Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen oldu. Galatasaray'ın kiralık olarak verdiği Arjantinli oyuncu Culio'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Türkmen, Türk Telekom Arena'da taraftarların hedefi oldu.

-Uğur Köken'e plaket-

Galatasaray'ın iç saha maçlarında düzenlediği Efsaneler Anılıyor organizasyonunun Orduspor maçındaki konuğu Uğur Köken oldu.

Sarı-kırmızılı formayı ilk kez 1955 yılında henüz 18 yaşında giyerek, 17 yıl kulüpte kalan Köken'e maç öncesi düzenlenen törenle plaket verildi.

-Taraftar otobüsüne saldırı-

Karşılaşmayı izlemek için İstanbul'a gelen Orduspor taraftarlarını taşıyan otobüs, Türk Telekom Arena'nın yakınında saldırıya uğradı.

Sarı-kırmızılı taraftarların taşlarla saldırdığı otobüste hasar meydana geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: