Galatasaray Store Tır’ına Gölcük’te Yoğun İlgi

Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı taraftar ürünlerini satışa sunan Galatasaray Store TIR’ı Ödemiş ilçe merkezinin ardından...

Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı taraftar ürünlerini satışa sunan Galatasaray Store TIR’ı Ödemiş ilçe merkezinin ardından bölgenin hareketli sayfiye yeri Gölcük Yaylası’nda da ürünlerini beğeniye sundu.

Hareketli bir pazar gününün yaşandığı Gölcük’te yoğunluktan nasibini alan Galatasaray Store TIR’ında en büyük ilgiyi parçalı forma ile şampiyonluk tişörtleri gördü. Yeni sezon ürünlerinin de yer aldığı TIR akşama kadar Gölcük’te büyük ilgi topladı. Galatasaray’ın arka arkaya iki sezon şampiyon olmasının ve Avrupa’daki başarılı grafiğinin satışlara da olumlu yansıdığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

TIR’ın satış sorumlusu Adem Karagöz, Ödemiş’teki son günü Gölcük Yaylası’nda değerlendirdiklerini ifade ederek, Gölcük Yaylası’nın Ramazan ayına rağmen yoğun bir merkez olduğunu, bu yoğunluğun Galatasaray Store ürünlerine de yansıdığını kaydetti. Karagöz, lisanslı ürünlerden alarak kulübüne destek veren Ödemişli Galatasaraylılar'a da teşekkür etti.

“GÖLCÜK’E İLK TIR GETİREN KULÜP GALATASARAY”

Enlerin ve ilklerin kulübü Galatasaray’ın Gölcük Yaylası’na lisanslı ürün TIR’ını getiren ilk kulüp olduğuna dikkati çeken UltrAslan Ödemiş Temsilcisi Ahmet Gacar da, TIR’ın Gölcük’te satış yapmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Galatasaray Store TIR’ının yeni sezon ürünlerini de barındırmasının büyük avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen Gacar, “Galatasaray, Ödemiş’te bir ilki gerçekleştirerek en büyük mobil satış aracı olan TIR’ını Gölcük’te de hizmete sundu. Daha önce mobil satış minibüsü gelmişti. TIR bu açıdan bir ilk oldu. Gölcük’teki yoğunluğun TIR’a da yansıması sevindirici. Store ürünleri de her geçen yıl geniş bir yelpazeye sahip oluyor. Farklı ürünler ilgiyi de artırıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: