Galatasaray Taraftarlarından Hz. Muhammed’e Haraketlerin Edildiği Filme Tepki

Galatasaray taraftarları İsrail asıllı Amerikalı yönetmenin yapmış olduğu Hz. Muhammed’de hakaretlerin edildiği filme tepki gösterdi.Galatasaray,...

Galatasaray taraftarları İsrail asıllı Amerikalı yönetmenin yapmış olduğu Hz. Muhammed’de hakaretlerin edildiği filme tepki gösterdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesinde taraftarlar, İsrail asıllı Amerikalı yönetmenin yapmış olduğu filme tepki gösterdi.

Sarı kırmızlı taraftarlar, “En yüce Peygamber! Senin hürmetine yaratıldı tüm alemler cezasız kalmaz elbet o filmler o karikatürler” pankartı açarak filme ve İslam’a yapılan saldırılara tepki gösterdiler.

Reklam
Reklam

Galatasaray taraftarları tribünlerde “Sana kapatma cezası almadan gecen bir sezon teşekkürler büyük Galatasaray taraftarı bu ne ilk ne de son haydi cimbom yakın mutlu son”, “Geçiyor yıllar eskitmiyor seni, hiç unutur mu bu tribün Alpaslan dikmen?” pankartları astı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz