Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: Savunma Hatalarımızla Goller Yedik

"Dominant olamadığımızla ilgili eleştirileri kabul etmiyorum" Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Medipol Başakşehir karşısında savunma hatalarıyla goller yediklerini söyledi. Medipol Başakşehir'e

"Dominant olamadığımızla ilgili eleştirileri kabul etmiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Medipol Başakşehir karşısında savunma hatalarıyla goller yediklerini söyledi.
Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Riekerink, şunları söyledi:
"Maçın başında dominant olacağımızı, topa sahip olacağımız biliyorduk. 1-0 öne geçtik, oyunu kontrol ettik. Sonra yediğimiz basit bir gol, peşinden yine benzer şekilde aynı defansif hata ile ikinci golü yedik ve iyi oynadığımız maç ne yazık ki Trabzonspor maçı gibi kötü sonuçla bitti."
"Öncelikle reaksiyon anlamında top kaybında baskıya çalıştık. Bu maçta birçok bölümde topu kaybettiğimizde reaksiyon gösterdik. Duran topları her hafta çalışıyoruz, çok önemli bir konu. Duran toplar, rakibimiz Başakşehir'in en etkili yönlerinden biriydi. Biz de son haftalarda duran toplardan gol yememiştik. 1-1'den sonra oyunu yeterince domine etmediğimizi düşünüyorum."
"Defans hattımızda stoperlerimizi kesinlikle suçlayamam. Biraz daha dikkatli olabilirdik. Orta saha ile defans arasındaki boşluğu daha fazla açmamaya çalıştılar. Başarılı bir üçlü forvet hattına karşı oynadılar. Serdar Aziz şanssız bir sakatlık yaşadı ve bugüne kadar oynayamadı, ama onun da oynayacağı günler gelecek."
"Kazandığımız maçlarda dominant oynadık. Kaybettiğimiz maçlarda bile arzulu, kazanmak isteyen bir Galatasaray var. Dominant olamadığımızla ilgili eleştirileri kabul etmiyorum. Maçı kazanmadıktan sonra dominant olmanın da bir anlamı yok."
"Eren Derdiyok'u eleştirirken ona ne kadar orta hazırladığımızı da göz önüne almalıyız."

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Riekerink'in açıklamaları

(Haber:Kadir ÇETİNÇALI-Kamera:Serhan TÜRK-Mustafa AKIN/İSTANBUL DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: