Galatasaray-Tokatspor Maçına Doğru

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un basın sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray maçı biletlerinin yüzde 40'ının satıldığını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un basın sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray maçı biletlerinin yüzde 40'ının satıldığını söyledi. Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre, Tokatspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında oynayacağı karşılaşmanın biletlerin satışa sunulduğunu söyledi. Maç için 7 bin 300 bilet bastırdıklarını belirten Demir, şunları kaydetti: "Galatasaray maçına yoğun ilgi var ve 3 günde biletlerin yüzde 40'ı satıldı. İstanbul'daki hemşehrilerimiz maç için yoğun bir şekilde organizasyon hazırlığına başladı. Sivil toplum örgütleri ve şirketler toplu bilet alıyor. Çevre iller ve ilçelerden de var. Taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi zaman kaybetmeden biletlerini satış noktalarından almalarını tavsiye ediyoruz." Demir, karşılaşmanın kentin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: