Galatasaray-Tokatspor Maçına Doğru

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un genel sekreteri Halis Sağlam, Galatasaray maçında Tokat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un genel sekreteri Halis Sağlam, Galatasaray maçında Tokat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçlarında 15 Ocak Çarşamba günü ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile oynayacaklarını belirterek, "Galatasaray maçında Tokat'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Tokatspor'un ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ettiğini ifade eden Sağlam, "Takımımız güzel bir ortamda ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Giden oyuncular oldu. Yerlerine yeni oyuncular transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Kısa sürede bazı oyucuları kadromuza katacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: