Galatasaray, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.Florya...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan futbolcular, daha sonra dar alanda pas ve pres çalışmasına gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise oyuncular üç bölüm halinde dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman, soğuma egzersizlerinin ardından tamamlandı. Felipe Melo, ayak bileğindeki zorlanma sebebiyle tedbir amaçlı olarak performans uzmanı Scott Piri yönetiminde çalıştı. Fernando Muslera rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Sercan Yıldırım ise tedavisinin ardından takımdan ayrı çalıştı.

Reklam
Reklam

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ile gençlere sosyal koruma ve destek programı çerçevesinde Gaziosmanpaşa bölgesinde bulunan iki okulun öğrencileri Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanını izledi. Antrenmanın ardından öğrenciler, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Galatasaray, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: