Galatasaray, Trabzonspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, deplasmanda oynayacağı bu maçın...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, deplasmanda oynayacağı bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde iki gruba ayrılan oyuncular, iki grupta dar alanda minyatür kalelerde çalışma yaptı. Ana bölümde tam sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, Scott Piri eşliğindeki fiziksel çalışmayla son buldu.

Sercan Yıldırım, takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Fernando Muslera ve Felipe Melo, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Reklam
Reklam

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: