Galatasaray transfer haberlerine ambargo koydu

Galatasaray ezeli rakiplerini geçtiğimiz ay da geride bırakarak çıkan transfer haberlerinde en çok ismi geçen...

Galatasaray ezeli rakiplerini geçtiğimiz ay da geride bırakarak çıkan transfer haberlerinde en çok ismi geçen takım oldu.
Ağustos ayı transfer gündemine yine ‘Aslan’ pençesini vurdu. Medya Takip Ajansı Interpress’in yazılı basını kapsayan araştırmasına göre, Galatasaray ezeli rakiplerini geçtiğimiz ay da geride bırakarak çıkan transfer haberlerinde en çok ismi geçen takım oldu.
Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği raporda, geçen bir aylık sürede Galatasaray, Forlan’dan Arshavin’e, Adebayor’dan Keita’ya kadar geniş bir futbolcu listesinin yer aldığı toplam 3 bin 73 transfer haberinde yer alarak birinciliği aldı.
Fenerbahçe, Ağustos ayı boyunca, şike soruşturması nedeniyle takımdan ayrılacağı iddia edilen Lugano, Niang ve Yobo ile bekleneni bir türlü veremeyen Guiza’nın ağırlıklı olduğu toplam bin 945 transfer haberle ikinci, Trabzonspor da hakkında çıkan bin 851 haberle üçüncü oldu. Beşiktaş kiraladığı golcü futbolcusu Bebe’nin sakatlanması üzerine yaptığı transfer çalışmalarıyla basında çıkan bin 747 haberle dördüncü sırada yer alırken, Bursaspor yaptığı flaş transferler ve kadrosundaki yerli oyuncalarla yollarını ayırması ile gündeme bin 625 haberle gelerek beşinci sırayı aldı. Ligin yeni takımlarından Orduspor yaptığı nokta transferlerle 941 habere konu olurken, Kayserispor’da 627 haberle ilk beş içinde yer takımları en yakından takip eden kulüpler oldular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz