Galatasaray, Trezeguet transferinde geri adım attı

Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Trezeguet konusunda Kasımpaşa'nın ve oyuncunun talepleri nedeniyle geri adım attı.

Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken listesindeki Trezeguet konusunda geri adım attı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın ısrarla renklerine bağlamak istediği Mısırlı oyuncu için Kasımpaşa, 5 milyon euro bonservis talep ediyor. Mavi-beyazlı ekibin 2,5 milyon euro'ya renklerine bağladığı oyuncu için istenen ücreti fazla bulan Galatasaray, Trezeguet'nin de senelik 2,5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme talep etmesi üzerine geri adım attı.

Reklam
Reklam

Yılan hikayesine dönüşen Trezeguet konusunda vazgeçmek istemeyen Galatasaray, oyuncunun Dünya Kupası'ndan dönüşünü bekliyor. Mısır Milli Takımı ile Rusya'da olan oyuncuyla turnuva dönüşü bir kez daha görüşecek olan Galatasaray, uygun şartların sağlanması durumunda Kasımpaşa'ya resmi teklif yapacak.

Geride kalan sezonun flaş isimlerinden olan 23 yaşındaki Trezeguet, Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 13 gol atıp 6 asist yaptı.