Galatasaray, Villareal maçına hazır

VİLLAREAL (İHA) - UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında, yarın akşam İspanyol temsilcisi Villareal'le karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını tamamladı. Antrenman sonrasında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Villareal'e karşı ekonomik oynamak zorunda olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın yapılacağı El Madrigal Stadı'nda saat 19.00'da yaptıkları son antrenmana düz koşu ile başladı. Futbolcular, 1.5 saat süren idmana pas çalışmasıyla devam ederken, Hakan Şükür takımdan ayrı çalıştı. Ardından yarı sahada yapılan taktik çalışmasına Hakan Şükür de katılırken, Teknik Direktör Fatih Terim, çalışma sonrasında oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Terim'in, yapılan toplantıda rakibin çok hızlı bir takım olduğunu, 90 dakika koşabildiğini söylediği, bu yüzden de futbolcularından iyi savunma, pres yapmalarını istediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Terim, rakibe karşı ekonomik oynamak zorunda olduklarını belirterek, "Karşılaşmaya 2-2'lik bir dezavantajla çıkıyoruz. Bunun için gol atmak zorundayız. İnşallah golü erken bulan taraf biz oluruz. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Futbol için her şey müsait. Uzun zamandır oynamadığımız güzellikte bir zeminde mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Galatasaray Sağlık Kurulu Üyesi Bülent Bayraktar da, Hakan Şükür ve Ergün'ün sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Her 2 futbolcumuzu da deneme fırsatımız oldu. Hakan'ı maç içerisinde karşılaşabileceği pozisyonlara yönelik denedik. Şu anda 2 futbolcumuz için de her şey olumlu. Yeter ki yarın sabah yeni bir sürprizle karşılaşmayalım" dedi.

Galatasaraylı futbolcular staddan ayrılırken İspanyol taraftarlara imza dağıtırken, daha sonra konakladıkları Dor Otel'e giderek maç saatini beklemeye başladılar.