Galatasaray zafer sarhoşu

İSTANBUL (İHA) - Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcular şampiyonluğu sabahın erken saatlerine kadar gittikleri gece kulübünde kutladı.

Ali Sami Yen Stadı'ndaki kutlamaların ardından Galatasaraylı yönetim kurulu üyeleri önce Levent'teki Galatasaraylılar Derneği'ne giderek buradaki taraftarların sevincine ortak olurken, sarı-kırmızılı futbolcular ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendilerini bekleyen taraftarlarla buluştu. Yöneticilerin ve futbolcuların buradan sonraki buluşma noktası Etiler'deki ünlü gece kulübü Şamdan oldu. Gece kulübüne ilk olarak Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat gelirken, daha sonra yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen ve sportif direktör Bülent Tulun da geldi. Sarı-kırmızılı futbolculardan Tomas, Emre Aşık, Orhan Ak, Yalçın, Aykut, Aydın, Ferhat geldiği eğlence mekanına Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu da gelerek eski takım arkadaşlarının şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Emre, girişte sarı-kımızılı bir taraftarın "Bu sezon Galatasaray'a mı geliyorsun?" şeklindeki sorusunu ise tebessümle karşıladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, gece kulübünde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ayrılırken, sarı-kırmızılı futbolcular ise elde ettikleri zaferi sabahın erken saatlerine kadar kutladı.