'Galatasaray'a gidersen seni öldürürüz'

Azerbaycan ile Ermenistan'ın arası bu kez de Galatasaray'ın Yura Movsisyan'a yaptığı iddia edilen teklif yüzünden gerildi...

Yabancı basında hemen hergün sarı-kırmızılı takıma yeni bir isim yazıyor. Bu isimlere sürpriz bir ek Ermenistan'dan geldi. Ermeni Pan-Armenian gazetesi, G.Saray'ın Spartak Moskova'da forma giyen Amerikan pasaportu da olan Yura Movsisyan'a transfer teklifi yaptığını yazdı.

ERMENİLERDEN İLGİNÇ BİR İDDİA

Bu sezon hiç 90 dakika oynamayan ve son 6 hafanın 5'inde kadroya dahi giremeyen Ermeni oyuncu için sarı-kırmızılı ekibin yaptığı teklifin Spartak yönetimi tarafından kabul edildiği iddia edildi. Movsisyan'ın ise Türkiye-Ermenistan arasındaki kriz yüzünden Türkiye'ye gitmeyi reddettiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

AZERİLERDEN FARKLI İDDİA GELDİ

Azerbaycan'dan ise bu iddiaya kontra bir cevap geldi. Azeri İdman TV ise Pan-Armenian gazetesinin iddiasını bir adım ileri taşıdı. Bakü'de doğan, hayatı boyunca hiç Ermenistan'da yaşamayan Movsisyan'ın, G.Saray'a evet dediğini ama Ermenistan'daki radikal milliyetçilerden aldığı ölüm tehditleri yüzünden sarı-kırmızılı ekibe verdiği cevaptan vazgeçtiğini iddia ettiler.

MKHİTARYAN'I BASIN G.SARAY'A GETİRMEMİŞTİ

Daha önceki yıllarda G.Saray, Shakhtar'da oynarken Henrikh Mkhitaryan'a teklif yaptığı iddiaları ortaya atılmış, Ermeni basını oyuncu üzerinde büyük bir baskı kurmuş ve Türkiye'ye gitmemesi için adeta kampanya başlatmıştı. (fotospor)