Galatasaray'a Podolski ve Semih'ten kötü haber

Galatasaray, Kayserispor deplasmanında mücadele ederken, yıldız isim Podolski ve başarılı stoper Semih Kaya'dan kötü haber geldi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in 17. haftasında zorlu Kayseri deplasmanında mücadele eden Galatasaray'a Podolski ve Semih Kaya'dan kötü haber geldi.

Son olarak Ryan Donk'u kadrosuna kadarak savunma ve ön libero hattındaki problemleri çözmeyi amaçlayan Cim Bom, ligin ikinci yarısına Semih Kaya'dan yoksun başlayacak.

Cezalı duruma düştü

Semih, Kayserispor maçının 41. dakiaksında Diego Biseswar'ın sol kanattan bindirdiği anda topsuz alanda Yakubu'yu arkadan itince Nijeryalı yerde kaldı ve Biseswar topu taca attı. Hakem Barış Şimşek de topsuz alandaki bu faulden dolayı Semih'e sarı kartını çıkardı.

Reklam
Reklam

Bu sezon toplamda 4 sarı karta ulaşan Semih, böylece cezalı duruma düşmüş oldu. 24 yaşındaki stoper ligin ikinci yarısında TT Arena'daki Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Podolski'de sakatlık şoku!

Sarı - Kırmızılılar, gol yollarında etkili isimlerin başında gelen Podolski'nin sakatlığıyla şoke oldu. 55. dakikada sakatlık geçiren Lukas Podolski oyuna devam edemeyince saha kenarına alındı. Genç isim Sinan Gümüş ise sakatlık geçiren Lukas Podolski'nin yerine dahil olduktan dakikalar sonra eşitlik sayısını atmayı başardı.

Lukas Podolski'nin sakatlığının ciddiyeti konusunda henüz bir bilgi elde edilemezken, Alman golcü hakkında maç sonu açıklama yapılması bekleniyor.