Galatasaray'da Frank de Boer planı

Galatasaray'ın kendi evinde oynadığı ve kaybettiği Trabzonspor ile Başakşehirspor maçları sonrası koltuğu tartışılan Jan Olde Riekerink'in yerine ilk düşünülen isim belli oldu. 20 Kasım'da Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde, yenilgi alınması halinde görevine son verilmesine kesin gözle bakılan Riekerink'in yerine ilk sırada düşünülen ismin Frank de Boer olduğu öğrenildi.

Yönetimin görevlendirdiği bir menajerin, geçtiğimiz hafta içinde başarılı teknik direktör ile Hollanda'da temasa geçtiği ve bir ön görüşme yaptığı belirtildi. Riekerink'in takımın başına geçmesinde etkili olan Wesley Sneijder'in de bu değişikliğe karşı çıkmayacağı yorumları yapılıyor. Milli maç arasında sarı-kırmızılı yönetim adına başkan Dursun Özbek'in görevlendireceği bir yöneticinin de Hollanda'ya giderek detayları görüşmesi bekleniyor.

RİEKERİNK YENİDEN ALTYAPIYA

Frank De Boer'in takımın başına getirilmesi halinde Jan Olde Riekerink yeniden alt yapının başına geçmesi ve alt yapılara büyük önem veren iki teknik adamın koordineli şekilde çalışması planlanıyor. De Boer ve Riekerink'in altyapısıyla ünlü Ajax modelini Galatasaray'da hayata geçirmesi hedefleniyor. (Fotomaç)

Reklam
Reklam