Galatasaray’da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Florya Metin Oktay...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim, sahada oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak kendilerine uyarılarda bulundu. Oyuncularına rehavete kapılmamaları gerektiğini vurgulayan Terim, “Henüz bitmiş bir şey yok. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bugün her şey için son olsun. Maça kadar herkes iyi konsantre olsun ve iyi yaşasın. Bir işi yapıyorsak daima ciddi yapacağız. Daha dört maçımız var. Ve bu dört maç şimdi daha da zor. Ciddiyetten uzaklaşmadan en iyi şekilde maçlarımızı oynayıp kazanmamız gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma-germe hareketleri gerçekleştirildi. İdmanın ana bölümde ise iki gruba ayrılan sarı-kırmızılılar, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmana devam etti. Wesley Sneijder, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Hakan Balta ve Çağlar Birinci ise tedavilerinin ardından çalışmalarına salonda devam etti.

Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: