Galatasaray'da Hakan Balta’nın Sözleşmesi Uzatıldı

Galatasaray Kulübü, savunma oyuncusu Hakan Balta ile 2+1 yıllık sözleşme yenilediğini duyurdu. Sarı - kırmızılı...

Galatasaray Kulübü, savunma oyuncusu Hakan Balta ile 2+1 yıllık sözleşme yenilediğini duyurdu. Sarı - kırmızılı ekipte dış transfer çalışmaları devam ederken, iç transferde de Hakan Balta ile sözleşme yenilendi.

2+1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli savunma oyuncusunun, yıllık 1 milyon 250 bin dolar sabit ücret ve maç başı 10 bin dolar alacağı açıklandı.

Hakan Balta'nın sözleşmesi, önümüzdeki sezon sonunda bitecekti. Yapılan yeni sözleşme, gelecek sezondan itibaren geçerli olacak.

Konuyla ilgili sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden, Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcusu Hakan Balta ile sözleşme yenilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamayla bildirdi.

Reklam
Reklam

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezon boyunca (son sezon opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya her sezon için 1 milyon 250 bin ABD Doları sabit transfer ücreti ve 10 bin ABD Doları da maçbaşı ücreti ödenecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz