Galatasaray'da Jawai sesleri!

Beko Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak 23 yıllık hasretine son veren Galatasaray, gelecek sezon THY Euroleague için iddialı bir kadro kurmayı planlıyor.

NTV Spor'un haberine göre; Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital, gözünü Turkish Airlines Euroleague'e çevirdi. Sarı-kırmızılılar, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Carlos Arroyo ile nikah tazelemek isteyen Galatasaray, pivot alternatifleri arasına da Barcelona'lı Nathan Jawai'yi aldı.

Beko Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak 23 yıllık hasretine son veren Galatasaray, gelecek sezon Turkish Airlines Euroleague için iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. 2013-2014 sezonunda Galatasaray Liv Hospital mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Efes'ten ayrılan Sinan Güler ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Mutlu Demir'i kadrosuna katan Galatasaray, yıldız oyuncu Carlos Arroyo ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Ancak sarı-kırmızılılar, temmuz ayında 34 yaşını dolduracak olan Carlos Arroyo'nun istediği yıllık ücreti fazla buluyor ve Porto Riko'lu yıldızla pazarlıkları sürdürüyor.

Yıllık 2 milyon dolar isteyen Carlos Arroyo'ya 1,5 milyon dolar öneren Galatasaray, tecrübeli oyun kurucuyu ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar Carlos Arroyo ile anlaşılamaması durumunda Zoran Planinic ve Vassilis Spanoulis alternatiflerini de gündemde tutuyor.

NATHAN JAWAI SESLERİ

Öte yandan emeklilik kararı alan Boniface N'dong sonrasında pivot arayışlarını sürdüren Galatasaray Liv Hospital, rotayı yine Barcelona'ya çevirdi. 26 yaşındaki Avustralyalı Nathan Jawai ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, sözleşmesi biten pivotu bonservis bedeli ödemeden 1 milyon dolara kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sözleşmesi devam etmesine karşın Avrupa'dan teklifler alan Milan Macvan'ın ayrılması durumunda ise, Galatasaray'ın ilk tercihi CSKA Moskova'yı bırakması beklenen eski Beşiktaş'lı Zoran Erceg olacak. Koç Ergin Ataman, Milan Macvan'ın alternatifi olarak eski öğrencisini listede tutuyor.

Reklam
Reklam