Galatasaray'da Kupa Mesaisi Başladı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına...

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda Sanica Boru Elazığspor'a karşı 90 dakika forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise 5'e 2 top kapma çalışmasıyla antrenmana başladı. Ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Balıkesirspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Takım, bu antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: