Galatasaray’da Sakat Futbolcuların Durumu Açıklandı

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hakan Balta ve Albert Riera'nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, sakatlıkları...

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hakan Balta ve Albert Riera'nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, sakatlıkları nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Selçuk İnan ile Burak Yılmaz'ın durumlarının ise hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, çarşamba günü antrenmanda sol ayak bileği burkulan Albert Riera’ın tedavisinin olumlu geçtiği ve Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılan Hakan Balta'ya belindeki fıtık başlangıcı ve sol kalçasındaki zorlanma nedeniyle genel anestezi altında Cuma günü belinde disk içine ozon enjeksiyonu ve kalçasına da kök hücre enjeksiyonu yapıldığı ifade edilirken, tecrübeli oyuncunun tedavisinin olumlu geçtiği ve Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Dün milli takım kadrosundan çıkarılan oyunculardan Burak Yılmaz'ın sol kalça G. Medius kasında ikinci derece yırtık tespit edildiği kaydedilen açıklamada, bu yırtık bölgeye kök hücre enjeksiyonu yapıldığı ifade edildi. Selçuk İnan'ın ise sol uyluk arka biceps kasında birinci derecede yaralanma tespit edildi. Tedavisine devam edilen iki oyuncunun da Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacakları hafta içinde belli olacağı duyruldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz