Galatasaray'da Şampiyon Kürek Takımı Yönetimle Ada'da Buluştu

Galatasaray Kürek Takımı'nın 2012-2013 sezonu Türkiye şampiyonluğu şerefine, Galatasaray Adası'nda bir şampiyonluk yemeği verildi.Galatasaray Spor...

Galatasaray Kürek Takımı'nın 2012-2013 sezonu Türkiye şampiyonluğu şerefine, Galatasaray Adası'nda bir şampiyonluk yemeği verildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Haznedaroğlu, Sedat Doğan, Ali Gürsoy, Mehmet Cibara ve Necati Demirkol'un yanı sıra Sportif Koordinatör Bülent Tulun, Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Levent Akın da yemeğe katıldı.

Başkan ve yönetimin dışında yemeğe katılım gösteren Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu ve kürek şubesine büyük emekleri geçen eski sporcular Remzi Tan, Ahmet Şenkal, Erdal Günsel, Yüksel Taşçı, Halidun Akyaz, Barbaros Mumcuoğlu, Kemal Otluoğlu, Batuhan Barutçu, Yalçın Özcan, Önder Mercangöz, Yalçın Fidancı, Orhan Burma, Gökhun Karagöz, Hilal Aytaş, Burak Dilsiz, Hakan Yavuz, Uğur Kılıç ve Erkut Oğultürk de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Tüm yaş kategorilerinden yaklaşık 70 sporcunun da katıldığı yemekte keyifli dakikalar yaşandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: