Galatasaray'da Yönetim Kurulu GSYİAD'dan Özür Bekliyor

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkanı İsmail Sarıkaya'dan...

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkanı İsmail Sarıkaya'dan özür beklediğini açıkladı.

Sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden Yönetim Kurulu imzasıyla, Yönetim Kurulu'ndan açıklama başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya’nın Başkanımız Ünal Aysal’a ilişkin Galatasaray geleneklerini hiçe sayan, GSYİAD gibi bir kuruma yakışmayan ifadesini şiddetle kınıyor, Sayın Başkanımızdan ve camiamızdan derhal özür dilemesini talep ediyoruz."

Reklam
Reklam

SARIKAYA, AYSAL'I SÖZÜNDE DURMAYA ÇAĞIRMIŞTI

Bilindiği gibi, Galatasaray camiası, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin Ramazan'ın 1. gününde verdiği iftar yemeğinde buluşmuş, Galatasaray Adası'ndaki programa katılacağının sözünü veren Başkan Ünal Aysal iftara gelmemişti.

GSYİAD başkanı İsmail Sarıkaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe, davet edilip geleceği sözünü verdiği halde gelmeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a tepki gösteren Sarıkaya, yaptığı konuşmada, ramazan ayının tüm insanlara ve sarı-kırmızılı camiaya hayırlı olmasını dilemişti. Sarıkaya, bugüne kadar hiçbir Galatasaray başkanından ve camiasından bir istekte bulunmadıklarını fakat Ünal Aysal'dan bir istekleri olduğunu ifade ederek şunları söylemişti:

''Bugün itibarıyla sayın Ünal Aysal'dan bir talebimiz ve beklentimiz var. 'Geliyorum' dediği zaman gelmesini, 'bir işi yapıyorum' dediğinde de yapmasını beklemekteyiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz