Galatasaray'dan Amrabat için yeni teklif

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın sol kanat için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı -...

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın sol kanat için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı - kırmızılı kulübün Shaqiri konusunda transfer görüşmeleri devam ederken, Teknik Direktör Fatih Terim'in de çok istediği Kayserispor'un Faslı oyuncusu Nordin Ambrabat için bir teklfi daha yapıldığı belirtildi. Sarı - kırmızılı kulübün renkdaşı Kayserispor'la bir kez daha temasa geçtiği ileri sürüldü.

''Amrabat için yeni teklif yapıldı. Ancak Kayserispor'un fikri değişmedi.'' iddialarının yer aldığı Radyospor'daki habere göre, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'la Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma arasında yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Ambrabat'ın transferi konusunda Galatasaray'ın talebini yinelemesine karşın, Hurma ve Kayserispor yönetiminin fikrinin değişmediği öğrenildi.

AMRABAT'IN KESİN TALEBİ, AYRILMAK

Fas Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Nordin Ambarabat ise yaptığı açıklamada, son yaşananlardan sonra Kayserispor'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Galatasaray'a transfer olasılığının sürüp sürmediği konusunda yorum yapmak istemeyen başarılı orta saha oynucusu, "Karşılaştığım davranışlar hiç de iyi değildi. Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum; ama gideceğim takım hangisi olur, bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Ambrabat, Afrika Uluslar Kupası'nın ardından Katar ya da ülkesi Fas'tan gelebilecek teklifleri de değerlendirecek.

Bu arada Fas Futbol Federasyon'u yetkilileri ve Fas devlet yetkilileri de oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Fas Kralı VI Muhammed'in de danışmanları aracılığıyla milli futbolcunun durumundan haberdar olduğu ve danışmanlarına gerekirse bonservisini ödeyip, Fas Ligi'ne gelmesini sağlayın, şeklinde talimat verdiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz