Galatasaray’dan bir erteleme başvurusu daha!

Galatasaray'ın başvurusu üzerine ertelenen, Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki AGÜ maçı için sarı-kırmızılılar bir erteleme başvurusunda daha bulundu.

Gerekçe olarak basketbolcuların bugün aynı şikayetle hastaneye kaldırılmaları. Galatasaray, dün ertelenen AGÜ maçı için bir erteleme talebinde daha bulundu.

İşte sarı-kırmızılıların açıklaması:
Hatırlanacağı üzere dün oynanması gereken Galatasaray – Abdullah Gül Üniversitesi mücadelesi, beş oyuncumuzun yaşamış olduğu şiddetli ishal ve kusma sebebiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ertelenmişti.
Hastalık yaşayan oyuncularımızdan Nevriye Yılmaz, Jelena Dubljevic, Cansu Köksal, Nuria Martinez ve Ann Wauters’ın yanına; Işıl Alben, Ayşegül Günay ve Bahar Çağlar’ın da aynı şikayetle bugün hastaneye kaldırılmaları sebebiyle Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu’na karşılaşmanın bir kez daha ertelenmesi talebinde bulunmuştur.

Reklam
Reklam

Galatasaray'a TBF'den olumsuz yanıt
Rota Virüsü bulaşan üç oyuncusunun hastalanması nedeniyle Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki Abdullah Gül Üniversitesi maçının ikinci kez ertelenmesini isteyen Galatasaray'a, olumsuz yanıt geldi.

Sarı kırmızılı kulübün başvurusunu değerlendiren Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), maçın oynanmasına karar verdi.
Galatasaray ile AGÜ arasındaki play-off maçı bugün saat 19.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

GALATASARAY YENİLİRSE ELENİYOR
Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda cumartesi günü oynanan ilk mücadelede AGÜ'ye 67-55'lik skorla mağlup olan ve 2'de bitecek seride 1-0 geriye düşen Galatasaray, bu akşamki maçı kaybetmesi halinde play-off'a veda edecek. Sarı kırmızılılar mücadeleyi kazanırsa seri Kayseri'de oynanacak son maça taşınacak.