Galatasaray'dan Loca açıklaması

Galatasaray Yönetim Kurulu, basında yer alan stattaki locaların satılışıyla ilgili haberler konusunda bir açıklama yayınladı.Sarı...

Galatasaray Yönetim Kurulu, basında yer alan stattaki locaların satılışıyla ilgili haberler konusunda bir açıklama yayınladı.
Sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''15.2.2012 tarihinde bazı yayın organlarında, “Galatasaray Yönetimi, UEFA mali kriterlerine uyum sürecinde çok önemli bir adım attı. Stadın loca hakları 16 yıllığına 125 milyon dolar karşılığında Denizbank’a devredildi” şeklinde verilen haber gerçekleri yansıtmamaktadır.'' denildi.
Açıklamada ayrıca, ''İlgili dönemlerdeki VIP Koltuk ve Batı 3 ve Batı 4 Loca pazarlama hak ve gelirleri Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nden Galatasaray Sportif A.Ş.’ye taraflar arasında imzalanan devir sözleşmesi ile devredilmiştir.
Bu konuyu içeren 9.2.2012 tarihli Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıklanmıştır. Ayrıca Galatasaray’ın resmi web sitesi www.galatasaray.org’da konuyla ilgili açıklama yer almaktadır. Herhangi bir yanlış anlamaya mahal vermemek adına kamuoyunun bilgisine sunulur.'' ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz