Galatasaray'dan Portekizli yıldıza teklif

Transfer çalışmalarına hız veren Sarı Kırmızılı ekibin şimdiki hedefi Portekizli genç yıldız Bruma.

Umut Bulut ve Felipe Melo'yu kadrosuna katarak taraftarınıu sevindiren Galatasaray'ın asıl hedefi U20 Dünya Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Bruma. 

Galatasaray'ın bu transferde bir hayli şanslı gözüküyor. Sporting Lizbon'da forma giyen oyuncunun, sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor. Genç oyuncu, kulübü ile yeni sözleşme imzalamayı reddetmiş ve hazırlık kampına katılmayarak ayrılacağının sinyalini vermişti.

İngiliz devi Chelsea'de genç yıldız için harekete geçti fakat Galatasaray kadar istekli olmadığı ortaya çıktı. Galatasaray'ın yaptığı teklifin Chelsea'den yüksek olması, sarı kırmızılı ekibin transferde bir adım önde olduğunu gösteriyor.

Reklam
Reklam

Özellikle teknik direktör Fatih Terim, Bruma'yı çok beğeniyor ve bir an önce transfer edilmesini istiyor. Bu isteği geri çevirmeyen başkan Ünal Aysal, transferi bitirmek için yoğum mesai harcıyor. Galatasaray’ın, Bruma’nın bonservisi için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı, Portekizli yıldızın da Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı belirlendi.

Bruma’nın, Galatasaray forması altında Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek istediği dile getirildi.