Galatasaray’dan Yalanlama

İSTANBUL (İHA) – Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı...

İSTANBUL (İHA) – Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı ile ilgili bir gazetede çıkan haberi yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Söz konusu haberde yer alan, Galatasaray Yönetimi’nin divan kurulu üyelerine mesaj göndererek Cuma günü oynanacak Gençlerbirliği maçına bilet almaları yönünde çağrı yaptığı ve kulübün maddi desteğe ihtiyacı olduğuna yönelik ifadeler kullandığı iddiası kesinlikle gerçek dışıdır. Hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan bu mesnetsiz habere camiamızın itibar etmemesini önemle rica ederiz” şeklinde kamuoyu bilgilendirme açıklaması yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: