"Galatasaray'ı iki kere yenmek iyi olacak"

Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen panele Fenerbahçeli futbolcular Webo ve Kuyt katıldı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, önlerindeki Bursaspor maçına odaklandıklarını belirterek, 6 Nisan'da oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili de "Galatasaray'ı bir sezonda iki kere yenmek çok iyi olacak." dedi.

Kuyt ve Webo, WanTTed etkinlikleri kapsamında Boğaziçili gençlerle buluştu Türk Telekom WanTTed Kariyer Programı Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Dirk Kuyt ve Pierre Webo, Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde İbrahim Bodur Konferans Salonu'nda WanTTed Kariyer Programı etkinliğinde Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Dirk Kuyt ve Pierre Webo, öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı. Futbolcular, ögrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Reklam
Reklam

Dirk Kuyt, Türkiye'de kendini şaşırtan olaylar olup olmadığı yönündeki bir soruya, "Bu ülkede beni şaşırtan kötü bir şey olmadı aslında. Ben ve ailem burada olmaktan çok mutluyuz. İnsanlar gerçekten saygılı ve çok yardımcı oluyorlar. Burada uzun zaman bir kariyer yaşayacağımı düşünüyorum." cevabını verdi.

Türkiye'de çocukların futbolu çoğunlukla sokaklarda oynadığıyla ilgili olarak Kuyt, "Evet oynuyorduk. Okuldan sonra tabii ki biz de sokakta futbol oynuyorduk. Biz de çok top olduğu için sıkıntı yoktu." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk geldiği takdirde özel bir kutlama yapıp yapmayacakları yönündeki başka bir soru üzerine Kuyt, "Bir çok insan şimdi şampiyonluk konuşuyor. Bizim gibi profesyonel futbolcuların önünde 8 maç daha var. Önümüzdeki maçlara odaklanmak zorundayız." diye cevap verdi.

6 Nisan'da oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili de Kuyt, "Şu anda daha önce söylediğim gibi bizim için önemli maç, önümüzdeki maç. Bursaspor maçına odaklandık. Ama herkes Galatasaray - Fenerbahçe maçlarının sezonun en önemli maçlarından biri olduğunu biliyor. Onları bir sezonda iki kere yenmek çok iyi olacaktır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam